Mogelijke heropstart seksuele dienstverlening !

woensdag 19 mei 2021 16:34

Vanuit de overheid worden vanaf woensdag 9 juni belangrijke versoepelingen (ook met betrekking tot sekswerk) aangekondigd.
Er blijft nog wel een belangrijk voorbehoud! De cijfers van Covid-patiënten op intensieve zorg moeten op dat moment onder de 500 zijn gedaald en minstens 80% van de kwetsbare bevolking moet zijn gevaccineerd.
De verwachtingen zijn dat dit waarschijnlijk gaat lukken en op de volgende veiligheidsraad zal definitief worden gecommuniceerd of alle versoepelingen van 9 juni ook daadwerkelijk kunnen doorgaan.

Om alle mogelijke verdere teleurstelling te vermijden willen wij daarom vragen om nog te wachten met het maken van afspraken voor seksuele dienstverlening tot die concrete datum van 9 juni.
Als de cijfers op dat moment in orde zijn kunnen dienstverleners en cliënten vanaf dan met elkaar contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Wij werken ook nog aan het concrete veiligheidsprotocol (denk aan: mondmasker ja of nee, specifieke voorschriften, clusteren van afspraken, …). Van zodra  hierover meer duidelijkheid is, zullen wij opnieuw communiceren met de volledige opstartprocedure.

Laat ons nu vooral uitkijken naar een mooie zomer…. herfst… winter… lente… zomer….

« Terug